fbpx
+386 31 255 – 228 office@moxture.com

Rešujemo vaš dom

ZGODOVINA

Moje ime je Monik in sem »otrok« tega sistema saj sem rastla ob opazovanju mojih staršev kako so reševali vlažne težave ter pomagali ljudem.

Sistem sta starša izumila že ko sem bila otrok. Kot otrok sem spremljala kaj se dogaja, hodila zraven na objekte kjer so sanirali, bila nagajivo »firbčna« in s srečo v srcu spremljala lepe rezultate, saj že od malega čutim veliko potrebo po pomoči ljudem. Naše delo smo skrbno nadzorovali, spremljali smo objekte na katerih je bil opravljen poseg, ter v vseh primerih ugotavljali, da je naš način izsuševanja vlage trden, uspešen, ter ima doživljenjsko funkcijo izsuševanja.

Mojih zadnjih 15 let sem izpopolnjevala sistem. Preučevala in raziskovala sodobne rešitve in tehnologije, ki bi dodatno izboljšale sistem. In danes lahko s ponosom ponudim najboljšo rešitev za kapilarno vlago – MOXTURE sistem. 

POSLANSTVO

Vsak od nas si zasluži zdravo in kvalitetno življenje zato stremimo k temu, da to omogočimo vsakemu, ki to potrebuje.

Zavedamo se pomembnosti zdravega okolja za življenje, zavedamo se, da je zdravje človeka na prvem mestu in je najpomembnejše. Žal ali na srečo, smo se tudi sami znašli v bivalnem okolju, kjer smo imeli problem z  vlago in plesnijo zato se zavedamo same problematike le te.

Naša dejavnost sega že več kot 35 let v preteklost, ko se je vse začelo. V vseh teh letih beležimo mnoge uspešne zgodbe  ter nam v veselje osušene objekte ter posledično zadovoljne ter srečne stranke.

 

 

CILJ IN VIZIJA

Naš cilj in vizija je odpraviti vlago in posledično plesen iz vseh domov, poslovnih objektov, šol, vrtcev, ter vseh ostalih zgradb kjer ta problem obstaja.

Posledično je reševanje vlage postala naša strast in naše poslanstvo.

Zavedamo se tudi problematike globalnega segrevanja našega planeta. Glede na to, da je za vlažne objekte potrebnega veliko več ogrevanja ali hlajenja kot za suhega vidimo tudi tukaj rešitev, saj se zmanjšajo emisije ter je manj izpustov.

 

EKOLOGIJA

Glede na to, da smo ekološko ozaveščeni in ne podpiramo kemikalij iščemo ekološke rešitve za celoten problem, zdrave za nas, živali in za naš planet.

Zadihajte v zdravem in prijetnem domu, ter recite vlagi adijo za vse večne čase!

Kontaktirajte nas

Pokličite

+386 31 255 228

Naslov

Kolodvorska cesta 2,
1290 Grosuplje, Slovenija

Prenesi knjigo "Vlaga in plesen"

Prenesi si knjigo in ugotovi kako uspešno izsušujemo zidove v primeru kapilarne vlage.

Hvala za prenos knjige

Prenesi knjigo "Vlaga in plesen"

Prenesi si knjigo in ugotovi kako uspešno izsušujemo zidove v primeru kapilarne vlage.

Hvala za prenos knjige