fbpx
+386 31 255 – 228 office@moxture.com

Reference

Ker ste nam Vi najbolj pomembni.

K našemu delu pristopamo profesionalno in z visoko mero sočutja do naših strank saj smo sami izkusili težave z vlago, zato vas razumemo in želimo pomagati. Ni potrebno obupati, obstajajo rešitve, tudi za vas. 

Reference Moxture

“Zelo smo zadovoljni z vašo storitvijo. ”

Mario

“Super ste! ”

D

“Bila sem skeptična. Vendar sem zaupala. Ni mi žal. ”

Marija

“Delo je bilo opravljeno hitro in profesionalno.”

D.

“Svetovanje profesionalno in prijazno. Izvedba hitra in strokovna. Prijazna ekipa!”

A.

“Hvala!”

I.

“Takšne ekipe še nisem videl v svojem življenju! Vse pohvale.”

J.

“Naša hiša je dejansko zadihala.”

K.

“Hvala za celovito rešitev.”

H.

“Celotni ekipi vsa čast!”

Zdenka

“Po treh mesecih je bila vidna očitna razlika. Zid je na dotik suh in vonj po zatohlosti in vlagi v prostoru je izginil. ”

B.

“Po treh tednih sanacije na ogledu: vlažnost je padla iz 80-100% na 45-65% kar je izjemen rezultat. Stranka: slab zrak, vonj in občutek po vlažnosti je izginil. Prijetnejši občutek je biti sedaj v tem istem prostoru. Razlika je očitna. ”

V.

“Hvala vam za obisk na Beleju in, da ste opozorili na steno, ki se ne suši dovolj, zato je …. preverila kaj se dogaja na strehi in ugotovila, da res zamaka, tako kot ste rekli. Naročilo imam, da vam moram poslati še slikico počenega nadstreška in žleba, ki prepušča vodo.”

V.

“I think you have quite professional and positive approach with correct analysis for the work needed. I was happy to have quick response after I reached you and analysis of the house walls and ideas for the solution. Moxture solution is quick and helpful for drying the walls. If we didn’t need to isolate the floors and had a very aggressive water problem, we would have worked with your solution. I will reach you if I need a solution for any other needs.- ”

T.Y.

Reference Reo2 prezračevalni sistemi

“ Rada imava bolj žive barve, a REO2 sva pustila takšnega, kot sva ga dobila”, sta po treh mesecih povedala Marta in Janez in dodala:”

“ODLIČNO dela, skoraj ga NI SLIŠATI, zrak je ČUDOVIT in kar ne moreva verjeti, da nama TOPLOTA, po zamenjavi celotnega zraka v sobi, skoraj nič NE PADE. Vse kaže, da se bova tudi PLESNI znebila enkrat za vselej, kar bova seveda videla čez čas, saj sva šele vse prebarvala na novo. Res sreča, da sva vas našla. Sva že imela predračun za veliko dražji sistem, ki pa si ga k sreči nisva mogla privoščiti”

“Od kar imamo vaš prezračevalni sistem se nam več ne kondenzirajo okna in tudi plesen se je nehala razvijati v kotih. Zelo je tih in pozna se nam tudi pri ogrevanju.”

“Super smo zadovoljni. Končno smo brez strahu, da imamo po stanovanju plesen saj smo le velika družina z štirimi majhnimi otroki. Odlično!”

Reference

Izboljšajte si življenske pogoje

Že več kot 30 let pomagamo družinam rešiti eno od največjih težav, ki lahko pesti vsak dom. Poškodovana ali nepravilno izvedena izolacija bo dovolila vlagi v vaše zidove. Najboljša rešitev je še vedno MOXTURE izsuševanje zidov.

Zakaj izbrati Moxture?

  • Ugodna in enkratna rešitev
  • Brez skritih in dodatnih stroškov
  • Doživljenjsko delovanje
  • Okolju prijazna rešitev
  • Povečuje energetsko učinkovitost
  • Idealno za izsuševanje po poplavi
  • Slovenski proizvod

Kontaktirajte nas

Pokličite

+386 31 255 228

Naslov

Kolodvorska cesta 2,
1290 Grosuplje, Slovenija

Prenesi knjigo "Vlaga in plesen"

Prenesi si knjigo in ugotovi kako uspešno izsušujemo zidove v primeru kapilarne vlage.

Hvala za prenos knjige

Prenesi knjigo "Vlaga in plesen"

Prenesi si knjigo in ugotovi kako uspešno izsušujemo zidove v primeru kapilarne vlage.

Hvala za prenos knjige